Heliocare Gel Oil Free SPF 50 – 50 ml

 31,00

Zonnebrandcrème van Heliocare met factor 50 heeft een unieke samenstelling met bescherming tegen UVA, UVB, HEvis (blauw licht) & IR-A. De Gel Oil Free is een zonnebrandcrème op waterbasis. Hierdoor is de zonnebrandcrème niet vettig en ontwikkelen zich er geen puistjes/mee-eters (black & white heads). Het bevat tevens antioxidanten die de acne doen verminderen.

De Gel Oil Free zonnebrandcrème van Heliocare is geschikt voor acne & vette huiden. De zonnebrandcrème is op waterbasis.

✔️ Geschikt voor de vette en acnegevoelige huid

✔️ Vol met antioxidanten

✔️ Geen vette laag

15 op voorraad (kan nabesteld worden)

Zonnebrandcrème van Heliocare met factor 50 heeft een unieke samenstelling met bescherming tegen UVA, UVB, HEvis (blauw licht) & IR-A.
Uniek aan deze zonnebrandcrème is het antioxidant Fernblock, dit is een gepatenteerd extract van de varen Plypodium leucatomos dat haar eigen beschermingsmechanismen tegen UV-stralen heeft ontwikkeld. Daarnaast bevat de zonnebrandcrème van Heliocare antioxidanten die de huid nog extra beschermen tegen het zonlicht. De antioxidanten zijn actief tegen vrije radicalen, het DNA, de DNA-herstelmechanismen en beschermen de immuunweerstand van de huid. Dit resulteert zich in het tegen gaan van huidveroudering. De Gel Oil Free is een zonnebrandcrème op waterbasis. Hierdoor is de zonnebrandcrème niet vettig en ontwikkelen zich er geen puistjes/mee-eters (black & white heads). Het bevat tevens antioxidanten die de acne doen verminderen. Het vermindert jouw huidklacht.

De Gel Oil Free zonnebrandcrème van Heliocare is geschikt voor acne & vette huiden. De zonnebrandcrème is op waterbasis.

Twijfel je of het product geschikt is voor jouw huid? Neem contact op, we helpen je graag.

Actieve Ingrediënten
- Fernblock® FC (foto-immunoprotectietechnologie met ferulinezuur en cafeïnezuur)
- Bioshield system (OTZ + Biomimetische melanine): Bescherming tegen HEvis (blauw licht) & IR-A
- Groene thee
- Vitamine C & E
- Glycosylasen: Enzymen die het DNA helpen te herstellen
- Talgregulerend en matterend bestanddeel

Extra informatie

Gewicht 0,05 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heliocare Gel Oil Free SPF 50 – 50 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *