Product advies leeuwarden

Persoonlijk huidproduct advies

Wil je graag werken aan een gezonde huid, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Misschien ben je al een tijd opzoek, maar de producten passen ondanks steeds niet bij jouw huid. Dit kan heel frustrerend zijn. We begrijpen dat het in de wereld vol met huidproducten een oneindige zoektocht lijkt. We helpen je hier graag mee verder. Maak daarom een afspraak voor persoonlijk huidproduct advies.

Het resultaat van persoonlijk huidproduct advies

Onze huidtherapeut kijkt tijdens een vrijblijvend intakegesprek naar jouw huid. Aan de hand van dit gesprek en de analyse stelt ze een persoonlijk productadvies op. Ze vertelt je hierin precies waarom bepaalde producten wel of juist niet voor jou werken.

✔️ Huidproducten afgestemd op jou

Laat een echte huidtherapeut naar je huid kijken. Zo krijg je professioneel advies helemaal afgestemd op jouw huid.

✔️ Gezondere en egale huid

Door de juiste producten te gebruiken die aansluiten bij jouw huidtype, zal je huid in balans komen. Hierdoor wordt je huid egaler, sterker en kan beter tegen een stootje.

✔️ Bespaar kosten

Weet welke ingrediënten en producten voor jouw huid wel of juist niet werken. Zo bespaar je een hoop tijd en geld, door alleen de producten te gebruiken die voor jou geschikt zijn.

Littekens behandelen leeuwarden

Hoe werkt
persoonlijk
huidproduct
advies?

Ben je nieuwsgierig welke huidproducten het beste bij jou passen? We doen dit altijd met een gratis intakegesprek. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreekt onze huidtherapeut je wensen en doelen. Vervolgens zal ze je huid inspecteren, waardoor we een compleet beeld krijgen van jouw huidconditie. Aan de hand van aanvullende informatie stellen we een persoonlijk productadvies voor je op.  Je kunt deze producten direct meenemen, zodat je meteen een start kan maken met het gezonder maken van jouw huid. 

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Littekens behandelen leeuwarden

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Huidproducten leeuwarden

Veelgestelde vragen over persoonlijk huidproduct advies

Wat is het verschil tussen een schoonheidsspecialist en een huidtherapeut?

Een schoonheidsspecialist richt zich voornamelijk op cosmetische en ontspannende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen en massages.

Een huidtherapeut is een medische professional, die gespecialiseerd is in de behandeling van diverse huidaandoeningen. Dit doen we met gebruik van geavanceerdere technieken, zoals lasertherapie en chemische peelings. Ook werken we samen met dermatologen voor een meer gerichte en medische benadering van huidproblemen.

Met welke huidproducten werken jullie?

Wij werken uitsluitend met cosmeceuticals. Dit zijn hoogwaardige huidproducten, die een combinatie van cosmetische en medische eigenschappen hebben. De producten bevatten actieve ingrediënten met klinisch bewezen voordelen, gericht op het verbeteren van de gezondheid van je huid. In tegenstelling tot normale cosmetica producten dringen cosmeceuticals dieper door in de huidlagen. Zo pakken we specifieke problemen aan, zoals veroudering, hyperpigmentatie en acne.

Kan ik ook een behandeling starten zonder huidproducten?

Wij adviseren altijd de huid goed voor te bereiden met huidproducten. Op deze manier is je huid sterker en kan de behandeling beter verdragen worden. Hierdoor kun je mooiere en betere resultaten verwachten. Daarnaast zorgen de huidproducten ervoor dat de huid beter doorlaatbaar wordt voor de behandeling. Ook dit zorgt ervoor dat de behandeling een beter resultaat geeft.

Kan ik zonder huidproblemen ook huidproduct advies krijgen?

Zeker weten! Zelfs zonder zichtbare huidproblemen kan een persoonlijk huidproduct advies waardevol zijn. Het helpt bij het behouden van een gezonde huidconditie, voorkomen van toekomstige problemen en het optimaliseren van je huidverzorgingsroutine voor een stralende huid.

Waarom zijn huidproducten zo belangrijk?

Cosmeceuticals zijn essentieel vanwege hun geavanceerde formules met diep doordringende actieve ingrediënten. Ze maken je huid niet alleen gezonder, maar is ook een goede voorbereiding voor behandelingen. Hierdoor worden betere resultaten behaald.