Huidveroudering leeuwarden

Huidveroudering

We worden allemaal een dagje ouder, maar als we dat aan onze huid zien kan dat toch wel confronterend zijn. Want diegene in de spiegel lijkt ineens veel ouder dan we ons voelen, toch? Hoe fijn zou het zijn als we het huidverouderingsproces wat kunnen vertragen, of zelfs een stukje terug kunnen draaien. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende behandelingen waarmee we je huid op een natuurlijke manier een jongere uitstraling geven.

Wat levert een huidverjongende behandeling op?

Huidverjongende behandelingen maken je huid niet alleen gezonder, maar zorgen er ook voor dat bepaalde processen in je huid gestimuleerd worden die huidveroudering tegengaan. Zo krijgt je huid een frissere én jongere uitstraling.

✔️ Gezonde en zichtbaar jongere huid

Door de huidbehandeling wordt je huid actiever, wat betekent dat de conditie van jouw huid verbetert. Een gezonde huid blijft langer mooi, waardoor we het verouderingsproces vertragen. Zo lijkt je huid een stuk jonger.

✔️ Egalere huid

Bij huidverjongende behandelingen vervagen oneffenheden, waardoor de huid een stuk egaler en daarmee jonger eruit ziet.

✔️ Frisse en natuurlijke uitstraling

Een behandelingen waarmee we huidveroudering tegenaan zorgt voor een vermindering van bestaande fijne lijntjes of rimpels. Hierdoor krijgt je gezicht een frisse en natuurlijke uitstraling.

Acne littekens leeuwarden

Hoe werkt huidveroudering behandelen?

Huidveroudering behandeling in Leeuwarden

Ben je nieuwsgierig naar een huidverjongende behandeling in Leeuwarden? Bij het starten van een behandeling voor huidverjonging beginnen we altijd met een gratis intakegesprek. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut enkele vragen stellen en de conditie van jouw huid beoordelen om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Dit plan wordt met je besproken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat de bijbehorende prijzen zijn.

De eerste behandeling

We behandelen huidveroudering met verschillende behandeltechnieken. Welke behandeling ingezet wordt hangt af van jouw huid en je wensen. Zo kunnen we je huid behandelen met medische peelings, microneedling, lasertherapie of een combinatie hiervan. Dit zal de huidtherapeut van tevoren met jou bespreken. Ook bespreekt de huidtherapeut welke ondersteunende producten voor thuis wij adviseren. Deze producten zorgen ervoor dat de huid in de juiste conditie is om te behandelen. Hierdoor zullen niet alleen de resultaten beter zijn, maar zal de huid ook sneller herstellen na een behandeling.

Het vervolgtraject

Voor het gewenste resultaat zijn meestal 2 tot 4 behandelingen nodig, afhankelijk van de huidconditie en het doel. Om de huid goed te laten herstellen voeren we de behandelingen om de 4-8 weken uit. Na het behandeltraject raden we aan om elke 4 maanden een behandeling te doen om het resultaat te behouden. De huidtherapeut zal je adviseren welke behandeling hiervoor het beste geschikt is.

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Littekens behandelen leeuwarden

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Huidproducten leeuwarden

Veelgestelde vragen over huidveroudering

Zijn huidverjongende behandelingen geschikt voor alle huidtypes?

Ja, de meeste huidverjongende behandelingen zijn geschikt voor diverse huidtypes. Onze ervaren huidtherapeuten voeren een grondige huidanalyse uit tijdens het intakegesprek. Zo stellen we om het meest geschikte behandelplan voor jouw specifieke huidtype en wensen op. Het is belangrijk om te weten dat niet elke behandeling voor iedereen geschikt is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen op basis van jouw behoeften.

Hoe werkt huidveroudering?

Huidveroudering is een natuurlijk proces. De elasticiteit en stevigheid van de huid neemt af. Dit komt door afname van collageen en elastine, wat de bouwstenen van je huid zijn. Factoren zoals blootstelling aan de zon, genetica en levensstijl kunnen dit proces versnellen. Onze huidveroudering behandelingen zijn ontworpen om dit proces te vertragen en de huid te verjongen. Zo krijg je een frissere en jongere uitstraling.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een huidverjongende behandeling?

De tijd die nodig is om resultaten te zien varieert. Dit is afhankelijk van het type behandeling en je huidconditie. Omdat er in de diepe lagen processen worden geactiveerd, zal het enkele weken tot maanden duren voordat je de verbeteringen opmerkt. Je huid kan geleidelijk steviger en stralender worden naarmate het natuurlijke genezingsproces plaatsvindt.

Waar moet ik rekening mee houden bij een huidverjongende behandeling?

Om de huid zo veilig mogelijk te behandelen adviseren wij 4-6 weken voor en na een behandeling direct zonlicht te vermijden. De huid zal door de behandelingen namelijk iets gevoeliger zijn voor zonlicht. Draag daarom dagelijks een goede SPF (zonnebrand).

Wat kost een huidverjongende behandeling?

De prijzen om huidveroudering tegen te gaan verschillen per behandelgebied en behandeltechniek. De huidtherapeut zal je hier tijdens een vrijblijvend intakegesprek over adviseren. De algemene tarieven vind je hier.