Laserontharen Leeuwarden

Ongewenste haargroei

Ben jij ook klaar met stoppels, ingegroeide haren of jeuk door ongewenste haargroei? Dan is laserontharen voor jou. Laserontharen vernietigt haarzakjes waardoor deze niet meer terug kunnen groeien. Het resultaat? Een heerlijk gladde huid. Gelukkig blijven de technieken zich ontwikkelen waardoor laserontharen vrijwel pijnloos is. Zowel bij mannen als bij vrouwen behandelen we gebieden in het gezicht en het gehele lichaam. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ongewenste haargroei verwijderen

De behandeling die wij toepassen om ongewenste haargroei te verwijderen is een laserbehandeling. Deze behandeling biedt vele voordelen:

✔️ Langdurige resultaten

Laserontharing biedt langdurige resultaten door de haarzakjes op een effectieve en veilige manier te vernietigen. In tegenstelling tot scheren of waxen, waarbij de haren snel teruggroeien.

✔️ Mooie en gladde huid

Laserontharing vermindert de kans op ingegroeide haren en huidirritaties die vaak ontstaan door scheren, waxen of epileren. Hierdoor krijg je een gladdere en mooiere huid

✔️ Bespaar jezelf tijd

Maak je geen zorgen meer over het moeten scheren, wanneer je oksels of bikinilijn zichtbaar zijn. Met een laserbehandeling bespaar je tijd voor leukere dingen dan scheren, waxen en epileren.

Laserontharen Leeuwarden

Hoe werkt een behandeling tegen ongewenste haargroei?

Ongewenste haargroei behandeling in Leeuwarden

Ben je op zoek naar behandeling tegen ongewenste haargroei in Leeuwarden? Voorafgaand aan onze laserontharingsbehandelingen nemen we de tijd om een persoonlijk advies te geven. Onze huidtherapeut analyseert tijdens ons gratis intakegesprek je huidtype en haarkleur. Deze gepersonaliseerde aanpak stelt ons in staat om een nauwkeurig advies te geven en behandelingsopties voor te stellen die perfect passen bij jouw situatie.

De eerste behandeling

Om optimale resultaten te behalen met de laserbehandeling, is het cruciaal om je haren voorafgaand aan de behandeling te scheren. Voor een effectieve behandeling is het belangrijk om gedurende 4 weken voor de sessie niet te epileren of waxen. De haren moeten aanwezig zijn in de huid om effectief behandeld te worden. Bovendien is het van belang om de huid minstens 4 weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan direct zonlicht.

De laser (Diode LightSheer Desire) richt zich op het pigment (melanine) in het haartje. Donkere haren worden door de laser herkend, waarna elke haar een laserpuls ontvangt die omgezet wordt in warmte. Deze warmte dringt door tot de voedingsbodem van het haartje en beschadigt deze permanent, waardoor er geen nieuwe haar op die plek groeit.

Het vervolgtraject

Om de haargroei doeltreffend te verminderen, zijn ongeveer 6 tot 10 behandelingen nodig. De tijd tussen de behandelingen varieert, afhankelijk van de persoon en het behandelgebied, maar is gemiddeld 8 tot 10 weken. De haargroei wordt verminderd tot wel 90%, waarbij de dikke haren als eerste verdwijnen.

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Littekens behandelen leeuwarden

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Huidproducten leeuwarden

Veelgestelde vragen over ongewenste haargroei

Wat is laserontharing en hoe werkt het?

Laserontharing is een cosmetische procedure waarbij laserlicht wordt gebruikt om de haarzakjes te verwarmen en te beschadigen. Hierdoor wordt de haargroei verminderd. De laser richt zich op het pigment in de haarzakjes, wat resulteert in langdurige haarvermindering.

Is laserontharing geschikt voor alle huid- en haartypes?

Moderne laserapparatuur is geavanceerder en geschikt voor diverse huid- en haartypes. De effectiviteit kan variëren, afhankelijk van het contrast tussen de huidskleur en haarkleur. Zo worden blonde en rode haren niet gezien door de laser. Deze haren behandelen we met elektrische epilatie.

Doet laserontharing pijn?

Tijdens de behandeling kan een warm of prikkelend gevoel worden ervaren. Veel moderne lasers hebben ingebouwde koelsystemen om ongemak te verminderen.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor permanente resultaten?

Gemiddeld zijn 6 tot 10 sessies nodig voor optimale resultaten. Het aantal sessies kan variëren afhankelijk van factoren, zoals haartype, huidskleur en het te behandelen gebied.

Wat zijn de kosten van laserontharing?

De kosten van de behandeling verschillen per behandelgebied. Bekijk de tarieven hier.