Acne behandeling Leeuwarden

Medische peeling

Zie je er wel eens vermoeid uit, terwijl je goed geslapen hebt? De kans is groot dat je last hebt van een doffe huid. Onze op maat gemaakte medische peeling helpt je huid gezonder te worden, waardoor je de natuurlijke glow terugkrijgt. Deze behandeling zetten we vaak in bij grove poriën, vlekjes, fijne lijntjes, acne of littekens te verminderen.

Het resultaat van medische peeling

Medische peelings zijn vloeistoffen met natuurlijke zuren in een hoge concentratie die de huidcellen stimuleren om beter te werken. Het resultaat? Een gezondere en sterkere huid!

✔️ Gezonde en sterkere huid

Een medische peeling zorgt ervoor dat jouw huid optimaal zijn werk kan doen. Hierdoor zullen oneffenheden vervagen. Je huidcellen worden gestimuleerd aan het werk te gaan. Zo worden ze sterker en gezonder. Jouw huid kan beter tegen een stootje en zal langer mooi blijven. 

✔️ Geschikt voor alle huidtypen

We werken met verschillende soorten peelings die we ook met elkaar kunnen combineren. Hierdoor is er voor elk huidtype een geschikte behandeling. Of je nu een gevoelige of vette huid hebt.

✔️ Herstel je huidbalans

Medische peelings dragen bij aan het herstellen van de natuurlijke balans van de huid, waardoor deze gezonder oogt en aanvoelt. Het uiteindelijke resultaat is een stralende, egale huid met verbeterde textuur, teint en gezondheid.

Huidproducten leeuwarden

Hoe werkt een medische peeling?

Medische peeling in Leeuwarden

Ben je nieuwsgierig naar een medische peeling behandeling in Leeuwarden? We beginnen altijd met een gratis intakegesprek. Op deze manier kunnen we jou en je huid leren kennen om persoonlijk advies te kunnen geven. We bepalen welke behandelmethode voor jou het effectiefst is en leggen je uit waarom. Je ontvangt een vrijblijvend advies om je huid mooier te maken.

De eerste behandeling

Medische peelings worden veel gebruikt voor medische en cosmetische behandelingen die de huid verjongen en verbeteren. Medische peelings zijn vloeistoffen met een hoge hoeveelheid actieve ingrediënten die onze huidcellen stimuleren om beter te funcioneren. Hierdoor wordt de huid sterker en gezonder. 

Welke medische peeling voor jouw huid geschikt is, bepaald de huidtherapeut van tevoren met je. Dit hangt af van jouw huidtype en je wensen. Tijdens de behandeling wordt de peeling op de huid aangebracht en zal deze een aantal minuten moeten intrekken. Dit kan een tintelend of prikkelend gevoel geven. Afhankelijk van de peeling zal deze verwijderd of op de huid gelaten worden. Het is belangrijk om te weten dat sommige peelings een hersteltijd hebben.

Het vervolgtraject

De duur van de hersteltijd hangt af van jouw huid en van de peeling die gebruikt wordt. Tijdens deze hersteltijd kan de huid droger en wat roder lijken. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we altijd of hersteltijd nodig is en wat je kunt verwachten.

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Littekens behandelen leeuwarden

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Huidproducten leeuwarden

Veelgestelde vragen over medische peelingen

Voor wie is een medische peeling geschikt?

Het is eigenlijk voor iedere huid geschikt. Wanneer je huidproblemen aan wilt pakken, of je huid gewoon een opfrisser wilt geven: Het geeft altijd effect en zal altijd een goede boost zijn voor de huid.

Waar moet ik rekening mee houden bij een medische peeling?

Vermijd na de behandeling direct zonlicht en de zonnebank. Bescherm je huid met een SPF50 zonnebrand. Krab of wrijf niet over je huid, dit kan de genezing verstoren en het resultaat beïnvloeden.

Wat kan ik beter vermijden na een medische peeling?

Na een peeling kan je huid gevoelig en kwetsbaar zijn. We adviseren daarom warmte zoals de sauna of intensief sporten voor 24 tot 48 uur na de behandeling te vermijden.

Wil je je gezicht graag reinigen? Spoel je huid met lauw water en dep daarna voorzichtig droog. De huidtherapeut geeft je tips mee over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen na een medische peeling.

Waarom is een medische peeling goed voor mijn huid?

Een medische peeling is goed voor je huid, omdat het de bovenste huidlagen verwijdert. Hierdoor worden nieuwe huidcellen gestimuleerd. Dit proces verbetert de textuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels en bevordert een gelijkmatige teint.

Medische peelings kunnen ook acne en pigmentvlekken verminderen, waardoor de algehele gezondheid en uitstraling van de huid wordt verbeterd. Al met al heeft een medische peeling dus meerdere voordelen voor iedere huid.

Wat zijn de kosten van een medische peeling?

De kosten van de behandeling verschillen per behandelgebied. Bekijk de tarieven hier.