Huidverjonging Leeuwarden

CO₂ Laser

De CO2 laser, ook wel bekend als de “skin-resurfacing” laser, is de ultieme behandeling voor het vernieuwen van je huid. De mogelijkheden met dit wonderapparaat zijn grenzeloos. De CO2 laser is ontworpen om fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken effectief  aan te pakken. Onze ervaren huidtherapeuten passen de behandeling nauwkeurig aan jouw unieke behoeften aan, en met de CO2 laser stimuleren we de natuurlijke vernieuwing van huidcellen, waardoor je huid strakker en jeugdiger wordt.

Welke resultaten levert de Co2 laser?

✔️ Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Deze geavanceerde technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van fijne lijntjes en diepere rimpels, waardoor de huid gladder en jeugdiger oogt.

✔️ Huid wordt egaler

Ook zorgt de CO2 laser ervoor dat littekens en pigmentvlekken effectief verminderen, waardoor een egale en stralende teint ontstaat.

✔️ Huid wordt strakker

De CO2 laser zorgt voor een stimulatie van de natuurlijke collageenproductie, wat resulteert in een stevigere en meer veerkrachtige huid.

Huidverjonging Leeuwarden

Hoe werkt de Co2 laser?

Co2 laser behandeling in Leeuwarden

Deze geavanceerde technologie werkt op basis van gecontroleerde laserstralen die diep in de huid doordringen. De laser creëert microscopisch kleine gaatjes in de huid, wat een stimulans geeft aan het natuurlijke genezingsproces. Hierdoor wordt beschadigd weefsel vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. Bovendien bevordert de CO2 laser de productie van collageen, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Het resultaat is een zichtbare vermindering van fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken, met als eindresultaat een stralende en gezonde huid.

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Littekens behandelen leeuwarden

Gun jezelf een gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we naar je huid. Zo geven we persoonlijk advies over hoe jij je huid nog mooier maakt en leer je tegelijkertijd je eigen huid kennen.

Huidproducten leeuwarden

Veelgestelde vragen over acne behandelen

Wat is de CO2 laserbehandeling en wat zijn de voordelen ervan?

De CO2 laserbehandeling is een geavanceerde huidverjongingstechnologie die laserstralen gebruikt om de huid te verbeteren. Het stimuleert de natuurlijke vernieuwing van huidcellen, vermindert fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken, en bevordert een stevigere huidstructuur.

Kan de CO2 laserbehandeling worden toegepast op alle delen van het lichaam?

Ja, de veelzijdigheid van de CO2 laser maakt het mogelijk om op verschillende delen van het lichaam te worden toegepast. Naast het gezicht kan de CO2 laser effectief worden gebruikt op de hals, decolleté en andere gebieden.

Hoe lang duurt het herstelproces na een CO2 laserbehandeling?

Het herstelproces kan variëren, maar over het algemeen herstelt de huid binnen enkele dagen tot een week. Gedurende deze periode kan er sprake zijn van roodheid en lichte afschilfering. Onze huidtherapeuten zullen je op de hoogte stellen van nazorginstructies voor een comfortabel herstel.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan de CO2 laserbehandeling?

Tijdelijke bijwerkingen zoals roodheid, zwelling en lichte afschilfering zijn gebruikelijk, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot een week. Het is belangrijk om zonblootstelling te vermijden tijdens het herstelproces en de gegeven nazorginstructies goed te volgen.

Hoeveel sessies van de CO2 laserbehandeling zijn nodig voor optimale resultaten?

Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de specifieke huidconditie en het gewenste resultaat. Over het algemeen kun je al aanzienlijke verbeteringen zien na één sessie, maar voor optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen te ondergaan.