Heliocare Atopic Lotion Spray SPF – 250 ml

 36,50

Zonnebrandcrème van Heliocare met factor 50 heeft een unieke samenstelling met bescherming tegen UVA, UVB, HEvis (blauw licht) & IR-A. Daarnaast bevat de zonnebrandcrème van Heliocare antioxidanten die de huid nog extra beschermen tegen zonlicht. De antioxidanten zijn actief tegen vrije radicalen, het DNA, de DNA-herstelmechanismen en beschermen de immuunweerstand van de huid. Dit resulteert zich in het tegen gaan van huidveroudering.

De Atopic Lotion Spray zonnebrandcrème van Heliocare is een zonnebrandcrème voor het lichaam en is geschikt voor de atopische en gevoelige kinderhuiden.

✔️ Voor de gevoelige huid

✔️ Vol met antioxidanten

✔️ Gaat huidveroudering tegen

15 op voorraad (kan nabesteld worden)

Zonnebrandcrème van Heliocare met factor 50 heeft een unieke samenstelling met bescherming tegen UVA, UVB, HEvis (blauw licht) & IR-A.
Uniek aan deze zonnebrandcrème is het antioxidant Fernblock, dit is een gepatenteerd extract van de varen Plypodium leucatomos dat haar eigen beschermingsmechanismen tegen UV-stralen heeft ontwikkeld. Daarnaast bevat de zonnebrandcrème van Heliocare antioxidanten die de huid nog extra beschermen tegen het zonlicht. De antioxidanten zijn actief tegen vrije radicalen, het DNA, de DNA-herstelmechanismen en beschermen de immuunweerstand van de huid. Dit resulteert zich in het tegen gaan van huidveroudering.

De Atopic Lotion Spray zonnebrandcrème van Heliocare is een zonnebrandcrème voor het lichaam en is geschikt voor de atopische en gevoelige kinderhuiden.

Twijfel je of het product geschikt is voor jouw huid? Neem contact op, we helpen je graag.

Actieve Ingrediënten
- Fernblock® FC (foto-immunoprotectietechnologie met ferulinezuur en cafeïnezuur)
- Bioshield system (OTZ + Biomimetische melanine): Bescherming tegen HEvis (blauw licht) & IR-A
- Chemische UV-filters: bescherming tegen UVB (SPF50+) en UVA (PA ++++, λc ≥ 370nm)
- Arginine & Glycerine: verhogen het natuurlijke hydratatieniveau van de huid

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heliocare Atopic Lotion Spray SPF – 250 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *